Antrenorul Răzvan Lucescu şi jucătorii de la PAOK Salonic au participat la realizarea unui videoclip inedit pentru sărbătorile de final de an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în acest filmuleţ, un oficial al clubului află de la preşedintele grupării că nu mai primeşte banii necesari pentru aducerea unei orcheste care să susţină un concert de Crăciun şi Anul Nou.

Un alt oficial afirmă că Răzvan Lucescu va rezolva situaţia şi cere ajutorul tehnicianului român. Acesta îşi cheamă jucătorii, care îşi demonstrează talentele vocale, dar şi la harpă, trombon, chitară sau saxofon.

În cele din urmă, după audiţii îndelungi, jucătorii de la PAOK reuşesc să cânte We wish you a Merry Christmas, dirijaţi de Răzvan Lucescu.

La finalul videoclipului, urarea Crăciun fericit şi un An Nou Fericit apare scrisă în mai multe limbi, între care şi româna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.