Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, după victoria României în amicalul cu Turcia, că la echipa naţională se vede mai multă determinare, dăruire şi spirit de luptă, caracteristici care au lipsit în ultima perioadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se vede o nouă determinare, această dăruire, acest spirit de luptă care ne-a lipsit. N-aş vrea să intru într-o analiză tehnică (n.r. - dacă România joacă mai ofensiv ca pe vremea lui Daum). Ne bucurăm că Gicu a reuşit să revină la echipa naţională, se vede că joacă meci de meci acum şi când vine la echipa naţională joacă foarte bine. Avem mai mulţi decari. Ne bucurăm şi de Florin Niţă, şi de Bălaşa şi de toţi jucătorii care au revenit la echipa naţională şi au jucat foarte bine. Avem aceste posibilităţi acum, în martie şi iunie anul viitor, momente în care trebuie să construim pentru Liga Naţiunilor care va debuta în septembrie şi apoi pentru calificările din 2019 pentru Campionatul European. Orice antrenor îşi doreşte să construiască şi să câştige şi pe o victorie îţi este mult mai uşor să construieşti. A fost o atmosferă foarte frumoasă la Cluj. La Craiova ne dorim să jucăm, ne dorim ca echipa naţională să joace oriunde în ţară, oriunde infrastructura o permite, este iubită, apreciată", a declarat Burleanu.

Reprezentativa României a învins, joi, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, într-un meci amical disputat la Cluj-Napoca. Ambele goluri au fost marcate de Gheorghe Grozav în minutele 42 şi 69.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.