Mijlocaşul echipei Dinamo, Alexandru Răuţă, a fost eliminat la meciul cu FCSB, după ce a primit două cartonaşe galbene. El consideră că arbitrii dau cartonaşul roşu prea uşor, mai ales la meciuri de asemenea încărcătură.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că primul galben a fost acordat foarte uşor, nici măcar nu am dat cu cotul, la al doilea l-am atins, dar prea uşor se dau cartonaşele, mai ales la aceste meci cu asemenea încărcătură, prea uşor suntem eliminaţi. La al doilea galben, îmi reproşez mie, nu aveam voie să las echipa în 10. Mister m-a încurajat, mi-a spus capul sus. Se pare că nici norocul nu a fost cu noi. Am primit un gol rapid, un gol frumos de la Popescu, la noi cine vine la noi dă euro goluri. Când joci în 10 nu e uşor, mergem înainte, avem deplasare la Botoşani, trebuie să venim cu punct sau puncte. E dureros când auzi 9-0 la ambele meciuri. Parcă e ca un făcut să luăm roşii la meciurile cu FCSB. Încercăm să facem un grup, o echipă, cred că s-a văzut o schimbare, trebuie ca noi cei vechi să-i ajutăm pe cei noi şi să o scoatem la capăt. Este foarte greu când vedem clasamentul, dar ne antrenăm, dar sunt momente cheie în jocuri când lucrurile se dezechilibrează. Nu ne bazăm pe răul altora, vrem să jucăm pe teren până la capăt. Dacă nu merităm să rămânem în Liga 1, mergem la liga a doua. Dar noi sperăm să ne salvăm", a declarat Răuţă la microfonul televiziunilor care transmit meciurile din Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35. Au marcat Oct. Popescu ‘2, Ianis Stoica ’75 şi Oaidă ’82. În minutul 35, de la Dinamo a fost eliminat Răuţă, el primind al doilea cartonaş galben.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.