Fostul internaţional Răzvan Raţ a declarat, duminică, după tragerea la sorţi pentru preliminariile CE-2020, că speră ca naţionala României să reuşească accederea la turneul final, deşi, în afara Spaniei, Suedia şi Norvegia sunt echipe foarte puternice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem două echipe cu o constituţie fizică bună. Eu cred că va fi o grupă în care vom încerca să ne batem pentru locul doi, avem şansa să câştigăm duelurile cu Suedia şi Norvegia acasă şi acolo să încerci să nu pierzi. Eu sper din toată inima să ne calificăm dar nu va fi uşor pentru că Suedia şi Norvegia sunt două echipe destul de puternice în afara Spaniei. Eu cred că putem să ne batem însă şi cu Norvegia şi cu Suedia", a declarat Raţ la Pro X.

Naţionala României va evolua în grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, în preliminariile Campionatului European din 2020, conform tragerii la sorţi de duminică, de la Dublin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.