Handbalista Julie Foggea,va pleca de la Rapid. Ea a reuşit în cele 2 sezoane să intre în inimile tuturor rapidiştilor prin spiritul său de luptă şi prin bucuria pe care o împărtăşea la finalul meciurilor cu toţi cei prezenţi la sală, scrie fcrapid.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Aleasă cea mai bună jucătoare în multe etape disputate, Julie a avut o contribuţie uriaşă la câştigarea medaliei de aur.
"Este primul titlul obţinut din cariera mea şi mă bucur că am scris o pagină de istorie, chiar aici la Rapid, unde m-am simţit ca acasă încă din prima zi. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine, de echipă şi au contribuit la îndeplinirea acestui vis uriaş. Povestea mea în România are un sfârşit fericit datorită vouă, celor care iubiţi handbalul şi Rapidul mai presus de orice! Vă doresc multă sănătate şi să ne revedem cu bine!", a spus jucătoaea.
 
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.