Tehnicianul echipei Watford, Claudio Ranieri, şi-a sfătuit jucătorii să se vaccineze împotriva coronavirusului, înainte de meciul de vineri cu Brentford, din Premier League, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că lucrul cel mai important este ca toţi jucătorii să fie vaccinaţi, pentru că vom juca din trei în trei zile şi vom întâlni mulţi jucători. Fără vaccin, riscul este mare. Bineînţeles, trebuie să respect pe toată lumea, dar ei trebuie să ştie că noi stăm împreună şi dacă ei vor veni cu virusul ne-ar putea infecta. Îl înţeleg pe Antonio Conte şi sper ca aici, la Watford, totul să fie în regulă în continuare. Este foarte important să menţinem distanţa fizică, să facem un test covid la două zile şi să purtăm mască”, a spus Ranieri.

Miercuri, antrenorul echipei Tottenham, Antonio Conte, anunţa că opt jucători şi cinci membri ai stafului au coronavirus. “Pe zi ce trece apar mai multe cazuri. Nu este o situaţie bună”, a spus Conte. “Este imposibil să vorbesc astăzi despre fotbal. Situaţia la care s-a ajuns m-a supărat. Este o situaţie gravă. Pregătim meciul cu Rennes, dar este foarte dificil. La sfârşitul antrenamentului un jucător a fost testat pozitiv, încă un membru al stafului... Mâine cine va mai fi găsit pozitiv? Acum suntem puţin speriaţi, pentru că nu ştim ce va fi mâine”, a adăugat el.

Din cauza numărului mare de cazuri de covid-19 de la Tottenham, meciul acestei echipe cu Rennes, care ar fi trebuit să aibă loc joi în Conference League, a fost amânat.

În ceea ce priveşte echipa Watford, aceasta are programate şase meciuri până la 1 ianuarie. La 1 ianuarrie 2021, Watford are programată chiar o confruntare cu Tottenham.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.