Jucătoarea de tenis Raluca Olaru a declarat, sâmbătă, că anunţul ITIA privind cazul Simonei Halep a venit ca un şoc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un mare şoc. Parcă mă uit la un film, parcă nu e real. Mi se pare foarte ciudat. În momentul de faţă nu avem date. Anunţul oficial mi se pare ambiguu şi scurt, fără detalii. M-am gândit că poate ăsta a fost un motiv pentru care au tot amânat. Nu-mi vine să cred. Îmi pare rău pentru ea şi sper să iasă bine din toată povestea asta şi că are avocaţi buni", a spus Raluca Olaru, la Aşii Tenisului, de a Digisport.

Simona Halep a reacţionat printr-un mesaj postat în social media după ce Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului a anunţat că sportiva ar fi comis a doua încălcare a regulamentului antidoping, din cauza “neregulilor în paşaportul său biologic”.

Halep acuză ITIA de hărţuire şi că încearcă insistent să îi dovedească vinovăţia deşi ea nici măcar nu s-a gândit vreodată să folosească o substanţă interzisă.

Simona Halep a reacţionat după anunţul ITIA şi acuză Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului. “Mă simt neajutorată în faţa acestei hărţuiri”. Halep insistă că este nevinovată
CITEȘTE ȘI Simona Halep a reacţionat după anunţul ITIA şi acuză Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului. “Mă simt neajutorată în faţa acestei hărţuiri”. Halep insistă că este nevinovată


 

 

 



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.