Raheem Sterling, atacantul echipei Manchester City, exclus din naţionala Angliei după o altercaţie cu Joe Gomez, i-a luat apărarea coechipierului său, huiduit de fani la intrarea pe teren în minutul 70 al meciului cu Muntenegru de pe Wembley.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru toţi fanii englezi: a fost greu pentru mine să-mi văd un coechipier fluierat pentru ceva ce s-a întâmplat din vina mea. Joe Gomez nu a făcut nimic rău şi a fost greu pentru mine să văd că a fost fluierat. Îmi asum întreaga responsabilitate şi accept consecinţele", a scris Sterling pe Twitter.

Mijlocaşul ofensiv al echipei Manchester City Raheem Sterling a fost exclus din echipa Angliei pentru meciul cu Muntenegru, după o altercaţie avută la antrenamentul de luni dimineaţă cu fundaşul formaţiei Liverpool Joe Gomez.

Cei doi fotbalişti se şicanaseră şi cu o zi înainte, în derbiul Liverpool - Manchester City, scor 3-1, disputat în Premier League.

Anglia a învins Muntenegru, scor 7-0, în Grupa A a preliminariilor Campionatului European din 2020. La 17 noiembrie, Anglia va evolua în deplasare, în Kosovo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.