Rafael Nadal a fost supus, vineri seară, unei artroscopii pentru a evalua evoluţia accidentării la şold care l-a ţinut departe de competiţie de la înfrângerea din turul al doilea al Openului Australiei, în ianuarie, potrivit anturajului său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nadal, care împlineşte sâmbătă 37 de ani, s-a accidentat la muşchiul psoas iliac stâng (muşchiul flexor al şoldului) în timpul meciului din turul al doilea din Australia. În ciuda durerii, el a insistat să termine meciul, pe care l-a pierdut în faţa americanului Mackenzie McDonald în trei seturi.

De atunci nu a mai jucat, amânându-şi revenirea de la un turneu la altul, până când, la 18 mai, şi-a anunţat retragerea de la Openul Franţei, turneul său preferat şi câştigător de paisprezece ori. De data aceasta nu a dat o dată de revenire, dar a declarat că vizează sezonul 2024, probabil ultimul al său.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.