Tenismenul spaniol Rafael Nadal, locul 5 ATP şi cap de serie numărul 4, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de 500 de puncte de la Acapulco, după ce l-a învins, miercuri, cu scorul de 6-0, 6-3, pe americanul Stefan Kozlov, locul 130 ATP, prezent pe tabloul principal ca lucky loser.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nadal s-a impus după o oră şi 17 minute şi a obţinut victoria cu numărul 12 în acest an, din tot atâtea meciuri jucate, depăşindu-şi recordul din 2014, când a câştigat 11 jocuri.

În sferturi, Nadal va evolua cu un alt american, Tommy Paul, locul 39 ATP.

Şi Daniil Medvedev, locul 2 ATP şi cap de serie numărul 1, este în sferturi, după 6-1, 6-2, cu spaniolul Pablo Andujar, locul 68 ATP şi după 64 de minute de joc.

Medvedev, care poate deveni numărul 1 mondial în această săptămână, va evolua în faza următoare, cu japonezul Yoshihito Nishioka, locul 103 ATP, venit din calificări.

Nadal şi Medvedev sunt pe aceeaşi parte a tabloului şi se pot întâlni în semifinale.

Stefanos Tsitsipas, locul 4 ATP şi cap de serie numărul 3, a avut nevoie de doar 47 de minute pentru a-l învinge cu 6-0, 6-1, pe americanul JJ Wolf, locul 209 ATP, venit din calificări. Grecul va evolua mai departe tot cu un american, Marcos Giron, locul 59 ATP.

Germanul Peter Gojowczyk, locul 95 ATP, lucky loser, a trecut în sferturi după descalificarea germanului Alexander Zverev, locul 3 ATP şi cap de serie numărul 2, fază în care va evolua cu britanicul Cameron Norrie, locul 12 ATP şi cap de serie numărul 6.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.