Cristian Gaţu, fost preşedinte al FRH, se află internat la Spitalul Militar în urma unui accident vascular cerebral (AVC), fiind programat joi pentru operaţie, a declarat, miercuri, pentru News.ro, fostul antrenor al naţionalei de handbal feminin a României şi component al generaţiei de campioni mondiali, Radu Voina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Eu sunt la Breaza, ne-am retras aici la sfatul copiilor, iar cu Cristi (Gaţu – n.r.) ne mai ţineam de glume. Mi-a făcut deşteptarea duminică pe la 07.00, în stilul lui, iar luni am zis să-i întorc gluma, dar nu era bine. Abia vorbea. Am înţeles că nu-şi simte mâna şi piciorul pe partea stângă. A fost dus de urgenţă la spital, iar de ieri se află la Spitalul Militar, unde a fost supus unei tomografii şi se pare că e vorba de un cheag de sânge pe creier. Joi ar urma să fie operat, se simte bine în condiţiile date, dar să nu uităm că e perioadă de carantină şi se vor face şi analize de coronavirus, probabil, aşa că sperăm să nu mai dureze”, a declarat Radu Voina.

La rândul său, spune că se simte bine, nu are probleme legate de sănătate şi nici nu e speriat de pandemia din jur.

”Ne-au <izgonit> copiii aici, la Breaza, şi ne-au spus că ne cheamă ei acasă când e sigur. Mă gândesc la Cristian Gaţu, ca şi toţi colegii de generaţie, îi ţinem pumnii pentru operaţie şi îi urăm sănătate”, a mai spus Voina.

Cristian Gaţu (75 de ani în 20 august) este dublu campion mondial, în 1970 şi 1974, precum şi dublu medaliat olimpic, cu argint şi bronz. A fost comandant al clubului Steaua, dar şi vicepreşedinte al COSR, precum şi preşedinte al FR Handbal, între anii 1996-2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.