Jucătorul Radu Drăguşin a primit nota 7 din partea jurnaliştilor italieni, după ce a marcat golul echipei Genoa în remiza cu Inter Milano, scor 1-1, din campionatul Italiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit jurnaliştilor de la sportmediaset, Drăguşin a fost imperial în centrul careului, golul său fiind şi o dovadă de sincronizare cu Gudmundsson, celălalt fotbalist al echipei din Genova notat cu 7.

De asemenea, golul lui Drăguşin a întrerupt seria de invincibilitate a lui Yann Sommer în Serie A, care dura de 475 de minute (de la golul marcat de Dusan Vlahovic în minutul 27, în Juventus-Inter, din etapa a 13-a).

Fundaşul român Radu Drăguşin a marcat vineri seara golul echipei sale Genoa, în meciul încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu liderul clasamentului din Serie A, Inter Milano.

Radu Drăguşin a înscris cu o lovitură de cap la un corner executat de Gudmundsson şi a adus egalarea pe tabelă.

Pentru Inter marcase Arnautovic (42).

Inter este lider în Serie A, cu 45 de puncte, iar Genoa se află pe locul 12, cu 20 de puncte.

Radu Drăguşin a fost integralist la Genoa şi a încasat un cartonaş galben.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.