Proaspăt promovat în Serie A, Radu Drăguşin spune că e pregătit pentru meciurile cu Kosovo şi Elveţia şi, deşi a jucat 38 de partide la Genoa, spune că se simte mai bine ca oricând.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În interviul acordat FRF.tv, fundaşul de 21 de ani vorbeşte şi despre cum se înţelege pe teren cu Andrei Burcă, dar şi cum vede el grupa de calificare:.

“Au fost rezultate bune pentru noi, acum depindem doar de noi să ne calificăm. Au fost nişte rezultate surpriză şi avantajul este că ne pun pe noi într-o poziţie bună. Cu Andrei Burcă mă înţeleg bine, atât pe teren cât şi în afara lui", a spus el.

"Când joc cu presiune sunt mai concentrat, nu este un dezavantaj, dau cel mai bun randament", a completat tânărul fundaş.

România întâlneşte Kosovo, vineri, de la ora 21.45, la Pristina, iar luni, 19 iunie, va evolua contra Elveţiei, la Lucerna, tot de la ora 21.45.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.