Fundaşul Radu Drăguşin a efectuat, miercuri, vizita medicală la Tottenham, iar anunţul oficial al transferului jucătorului român este aşteptat astăzi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit presei engleze, toate documentele între Genoa şi Tottenham au fost semnate, iar antrenorul Ange Postecoglou va avea fundaşul dorit.
 
Fanii echipei Tottenham sunt bucuroşi de sosirea românului, ei subliniind în social media că joi este Ziua lui Drăguşin la Spurs.
La 21 de ani (va împlini 22 de ani la 3 februarie), Radu Drăguşin va fi al patrulea fotbalist care va juca la Tottenham, după Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu şi Vlad Chiricheş.
 
Suma de transfer în cazul lui Drăguşin ar fi de 31 de milioane de euro (26 de milioane de euro plus bonusuri), el urmând să devină cel mai scump jucător român, depăşindu-l pe Adrian Mutu, achiziţionat de Chelsea de la Parma în 2004 pentru 19 milioane de euro.
 
Radu Drăguşin a fost jucător al echipei Juventus Torino, care l-a împrumutat la Salernitana, Sampdoria şi Genoa, la formaţia genoveză fiind transferat în sezonul trecut.
 
El este şi component al naţionalei României, alături de care s-a calificat la Euro-2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.