Fotbalistul echipei Sampdoria Genova, Fabio Quagliarella, a înscris de două ori la meciul de pe teren propriu cu Udinese, scor 4-0, din etapa a XXI-a a campionatului Italiei, şi a egalat recordul lui Gabriel Batistuta de 11 jocuri consecutive cu gol înscris în Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Quagliarella a marcat în minutele 33 şi 56, ambele goluri din penalti.

Celelalte goluri au fost înscrise de Linetty ’68 şi Gabbiadini ’78.

În sezonul 1994/1995, Gabriel Batistuta, atunci la Fiorentina, a marcat cel puţin un gol în fiecare din  primele 11 etape. El a încheiat atunci sezonul ca principal marcator, cu 26 de reuşite. Quaglierella a înscris deja 16 goluri în actuala ediţie de campionat.

Tot sâmbătă, Sassuolo a învins cu 3-0 Cagliari (goluri Locatelli ‘9, Babacar ‘45+4 – penalti, Matri ‘87).

Meciul AC Milan – Napoli are loc de asemenea sâmbătă. Partidele Chievo – Fiorentina, Atalanta – AS Roma, Bologna – Frosinone, Parma – SPAL, Torino – Inter Milano şi Lazio – Juventus sunt programate duminică, iar întâlnirea Empoli – Genoa se va disputa luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.