În centrul presei după dezvăluirile despre atacul la adresa ei, jucătoarea de la PSG Kheira Hamraoui a cerut respectul pentru viaţa sa privată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacată pe 4 noiembrie şi din acel moment sub lumina reflectoarelor, Kheira Hamraoui a cerut marţi respectarea vieţii sale private şi şi-a exprimat dorinţa ca ancheta, încredinţată luni unui magistrat de instrucţie de la Versailles, să se desfăşoare într-o manieră "senină". .

Ea a îndemnat ca intimitatea să-i fie respectată, precum şi alegerea lui de a păstra tăcerea în acest "calvar dificil”, a spus ea într-un comunicat publicat de avocatul său, Saïd Harir.

Avocatul jucătoarei de la PSG a amintit de "agresiunea violentă" petrecută în noaptea de 4 spre 5 noiembrie. În acea seară, "atacatorii au atacat-o prin surprindere pe doamna Hamraoui, lovindu-o cu o violenţă rară, în principal pe membrele inferioare, sugerând o dorinţă nedisimulata de a-i afecta cariera profesională”. Jucătoarea "a suferit daune fizice şi psihologice semnificative", adaugă consilierul său.

Acesta din urmă indică faptul că Hamraoui „îşi acordă toată încrederea anchetatorilor care trebuie să-şi poată desfăşura investigaţiile cu calm pentru a-i reţine pe cei implicaţi cât mai curând posibil”.

Diallo a fost arestată miercuri şi dusă în custodia poliţiei, înainte de a fi eliberată joi seară, fără a fi aduse acuzaţii împotriva ei.

Potrivit L’Equipe, Diallo a angajat doi bărbaţi pentru a o scoate pe Hamroaoui din maşina ei, săptămâna trecută, apoi a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele.

Diallo şi Hamroaoui sunt colege de echipă atât la nivel de club, cât şi la naţionala Franţei.

Diallo, în vârstă de 26 de ani, a venit la PSG de la Guingamp, în urmă cu cinci ani şi, după mai multe perioade de împrumut la alte echipe, a devenit o jucătoare din ce în ce mai importantă pentru PSG.

Ea are zece meciuri în acest sezon.
 
Hamraoui s-a întors la PSG, anul acesta, de la Barcelona. Convocată de 36 de ori la echipa naţională a Franţei, ea a câştigat trei trofee ale Ligii Campionilor în carieră, de două ori cu Lyon şi, anul trecut, cu Barca.
 
Cu 35 de partide disputate, Hamraoui a jucat un rol major în echipa FC Barcelona, ​​care, sezonul trecut, a câştigat toate trofeele puse în joc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.