Paris Saint-Germain va juca duminică, împotriva echipei Le Havre, pentru prima dată în istoria clubului în tricouri cu text coreean imprimat pe ele, profitând totodată de faptul că partida va începe la ora 13:00 CET (21:00, ora Seulului), pentru a-şi invita fanii la un eveniment excepţional în capitala sud-coreeană, a anunţat gruparea franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 1.000 de suporteri se vor reuni la Seul alături de reprezentanţi ai clubului şi de diverşi parteneri, printre care Paris Baguette, care a devenit prima companie sud-coreeană care a semnat un parteneriat cu clubul la începutul lunii noiembrie, precum şi EA Sports. Artişti locali vor anima evenimentul, care va oferi, de asemenea, fanilor posibilitatea de a-şi personaliza tricourile pe loc.

De când Lee Kang-in s-a alăturat clubului, Paris Saint-Germain a văzut că interesul fanilor săi din Coreea de Sud a crescut, după cum arată o creştere cu 20% a numărului de suporteri sud-coreeni care au asistat la meciurile de pe Parc des Princes într-un singur sezon, precum şi o prezenţă crescută a sud-coreenilor în rândul celor care urmăresc clubul pe reţelele de socializare, cu 22.000 de sud-coreeni în plus urmărind clubul pe X şi cu 35.000 în plus urmărindu-l pe Naver, ceea ce face din PSG al treilea cel mai urmărit club de fotbal din această ţară.

Creşterea popularităţii Paris Saint-Germain în Coreea de Sud poate fi măsurată şi prin succesul comercial al magazinului său oficial din Seul, deschis în luna iulie, ţara fiind acum a doua cea mai mare piaţă a clubului în ceea ce priveşte comerţul electronic.

PSG va întâlni Le Havre duminică, în deplasare, de la ora 14.00, în etapa a 14-a a campionatului Franţei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.