După atacul asupra lui Kheira Hamraoui, Aminata Diallo, coechipiera ei de la Paris Saint-Germain a fost luată în custodie, înainte de a fi reţinută joi seara după-amiază. Totuşi, Aminata Diallo a spus "că este şocată", potrivit avocatului ei care a vorbit la BFM TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îşi pretinde nevinovăţia, nu are absolut nimic de-a face cu această agresiune. Este important să o spui. Astăzi trece printr-o situaţie absolut prejudiciabilă, cu dublă pedeapsă. Prima este că ea a suferit ;i ea acest atac. Al doilea este că a trăit într-o custodie absolut infamă. Şi va pune întrebarea cum vor reacţiona Paris Saint-Germain, echipa Franţei, sponsorii cu toate acestea. Când arunci un astfel de nume la nivel naţional şi internaţional, întrebarea este cum reuşeşte să revină? Vor emite comunicate de presă toţi cei care i-au aruncat numele în deşert care să explice că nu este chestionată, că nu e nimic despre ea? Această întrebare profesională va fi fundamentală în zilele şi săptămânile următoare”, a spus avocatul sportivei.

Diallo a fost arestată miercuri şi dusă în custodia poliţiei, înainte de a fi eliberată joi seară, fără a fi aduse acuzaţii împotriva ei.

Potrivit L’Equipe, Diallo a angajat doi bărbaţi pentru a o scoate pe Hamroaoui din maşina ei, săptămâna trecută, apoi a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele.

Diallo şi Hamroaoui sunt colege de echipă atât la nivel de club, cât şi la naţionala Franţei.

Clubul parizian a confirmat, într-un comunicat, că Diallo se afla în prezent în custodia poliţiei, "în urma unui atac", care a fost comis la 4 noiembrie.

Gruparea a adăugat că lucrează acum cu poliţia pentru a stabili toate faptele cazului, lăsând să se înţeleagă că ar fi mai multe jucătoare agresate.

"Paris Saint-Germain ia act de reţinerea de către poliţie a Aminatei Diallo, în această dimineaţă, de către SRPJ Versailles, ca parte a procedurilor iniţiate în urma unui atac comis joia trecută, împotriva unor jucătoare ale clubului. Paris Saint-Germain condamnă ferm violenţele comise. Încă din seara zilei de joi, 4 noiembrie, clubul a luat toate măsurile necesare pentru a garanta sănătatea, starea de bine şi siguranţa jucătoarelor săle. Paris Saint-Germain lucrează cu SRPJ Versailles pentru a face lumină asupra faptelor. Clubul este atent la evoluţia procedurii şi va studia urmările acestora", a precizat PSG.

Diallo, în vârstă de 26 de ani, a venit la PSG de la Guingamp, în urmă cu cinci ani şi, după mai multe perioade de împrumut la alte echipe, a devenit o jucătoare din ce în ce mai importantă pentru PSG.
Ea are zece meciuri în acest sezon, fiind titulară în victoria de marţi seară, scor 4-0, obţinută pe teren propriu, în faţa formaţiei Real Madrid, în Liga Campionilor.
 
Hamraoui s-a întors la PSG, anul acesta, de la Barcelona. Convocată de 36 de ori la echipa naţională a Franţei, ea a câştigat trei trofee ale Ligii Campionilor în carieră, de două ori cu Lyon şi, anul trecut, cu Barca.
 
Cu 35 de partide disputate, Hamraoui a jucat un rol major în echipa FC Barcelona, ​​care, sezonul trecut, a câştigat toate trofeele puse în joc.




 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.