Apele cotinuă să fie tulburi la Paris Saint-Germain, unde jucătoarea de fotbal Aminata Diallo a negat cu vehemnţă atacul asupra coechipieri sale Kheira Hamraoui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aminata Diallo deplânge punerea în scenă perfect artificială a unei rivalităţi între ea şi Kheira Hamraoui care ar justifica-o să-şi atace coechipiera.  Această teorie nu corespunde adevăratei naturi a relaţiei lor”, a declarat avocatul Aminatei.

Diallo a fost arestată miercuri şi dusă în custodia poliţiei, înainte de a fi eliberată joi seară, fără a fi aduse acuzaţii împotriva ei.

Potrivit L’Equipe, Diallo a angajat doi bărbaţi pentru a o scoate pe Hamroaoui din maşina ei, săptămâna trecută, apoi a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele.

Diallo şi Hamroaoui sunt colege de echipă atât la nivel de club, cât şi la naţionala Franţei.

Clubul parizian a confirmat, într-un comunicat, că Diallo se afla în prezent în custodia poliţiei, "în urma unui atac", care a fost comis la 4 noiembrie.

Gruparea a adăugat că lucrează acum cu poliţia pentru a stabili toate faptele cazului, lăsând să se înţeleagă că ar fi mai multe jucătoare agresate.

"Paris Saint-Germain ia act de reţinerea de către poliţie a Aminatei Diallo, în această dimineaţă, de către SRPJ Versailles, ca parte a procedurilor iniţiate în urma unui atac comis joia trecută, împotriva unor jucătoare ale clubului. Paris Saint-Germain condamnă ferm violenţele comise. Încă din seara zilei de joi, 4 noiembrie, clubul a luat toate măsurile necesare pentru a garanta sănătatea, starea de bine şi siguranţa jucătoarelor săle. Paris Saint-Germain lucrează cu SRPJ Versailles pentru a face lumină asupra faptelor. Clubul este atent la evoluţia procedurii şi va studia urmările acestora", a precizat PSG.

Diallo, în vârstă de 26 de ani, a venit la PSG de la Guingamp, în urmă cu cinci ani şi, după mai multe perioade de împrumut la alte echipe, a devenit o jucătoare din ce în ce mai importantă pentru PSG.
 
Ea are zece meciuri în acest sezon, fiind titulară în victoria de marţi seară, scor 4-0, obţinută pe teren propriu, în faţa formaţiei Real Madrid, în Liga Campionilor.
 
Hamraoui s-a întors la PSG, anul acesta, de la Barcelona. Convocată de 36 de ori la echipa naţională a Franţei, ea a câştigat trei trofee ale Ligii Campionilor în carieră, de două ori cu Lyon şi, anul trecut, cu Barca.
 
Cu 35 de partide disputate, Hamraoui a jucat un rol major în echipa FC Barcelona, ​​care, sezonul trecut, a câştigat toate trofeele puse în joc.



 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.