Formaţia Paris Saint-Germain a câştigat pentru a doua oară consecutiv titlul în Ligue 1, duminică, după ce rivala OSC Lille a remizat cu Toulouse, scor 0-0, în etapa a XXXIII-a a campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PSG încă nu a jucat în această etapă, având programat meciul de pe teren propriu cu AS Monaco la ora 22.00.

Tot duminică, FC Nantes, fără Ciprian Tătăruşanu, a învins cu 3-2 Amiens (goluri Coulibaly ’49, ’55, Rongier ;59 / Otero ’62, Timite ’77).

OSC Lille, locul doi în clasament, are 65 de puncte, iar PSG are 81, astfel că nu mai poate fi depăşită, cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

Pentru PSG este al optulea titlu de campioană. Parizienii s-au mai impus în Ligue 1 în 1986, 1994, 2013, 2014, 2015, 2016 şi 2018.

Paris Saint-Germain are ocazia să câştige în acest sezon şi Cupa Franţei, competiţie în care va întâlni în finală echipa Rennes, la 27 aprilie.

În Liga Campionilor, PSG nu a trecut de optimile de finală, iar în Cupa Ligii Franţei a fost eliminată în sferturi.

Anul trecut, PSG a câştigat campionatul, Cupa, Cupa Ligii  şi Supercupa Franţei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.