Paris Saint-Germain a activat clauza de 50 de milioane de euro pentru Ousmane Dembele de la FC Barcelona. Cele două cluburi au acum la dispoziţie cinci zile pentru a negocia şi a pune la punct ultimele detalii ale transferului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totuşi, RMC relatează că Paris Saint-Germain nu a avut timp să activeze clauza, care acum a fost dublată. Campioana Franţei, care este dispusă să plătească întreaga sumă de 100 de milioane de euro, se pare că se află acum în negocieri cu clubul catalan pentru a reduce preţul de transfer.

În timp ce suma pe care PSG va trebui să o plătească este încă necunoscută, există puţine îndoieli că francezul de 26 de ani va juca în Ligue 1 în sezonul următor. Ousmane Dembélé va fi la PSG până la sfârşitul săptămânii, scrie presa franceză.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.