Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat, sâmbătă seară, că gruparea bucureşteană va cere excluderea din arbitraj a lui Andrei Chivulete, dacă acest central va primi notă de trecere pentru prestaţia de la partida cu CFR Cluj, considerată de oficialul dinamovist “execuţie în direct”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Astăzi n-a depins de noi. Dacă acest arbitru mai arbitrează în România înseamnă că nu este o competiţie corectă. Rar mi-a fost dat să văd o asemenea manieră de arbitraj. Dacă observatorul îi acordă notă de trecere, mâine vom face memoriu la CCA şi vom cere să fie scos din arbitraj. În seara aceasta rezultatul a fost stabilit de către altcineva şi nu de jucători. Aici a fost execuţie în direct”, a afirmat Prunea.

În ceea ce îl priveşte pe Eugen Neagoe, Prunea a spus că tehnicianul nu şi-a dat demisia. “Nu a reziliat. A primit o ofertă din partea clubului de a rămâne împreună cu noi, urmează ca în cel mai scurt timp să ne dea un răspuns”.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a treia a Ligii I, joc întrerupt în prima repriză din cauza petardelor aruncate de fanii dinamovişti. Golul a fost marcat de Omrani, în minutul 83, dintr-un penalti acordat pentru un fault în careu.

În minutul 88, de la CFR Cluj a fost eliminat Sebastian Mailat, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.