Jucătorii naţionalei Iranului au ţinut să-şi aducă sprijinul faţă de manifestaţiile din ţara lor, marţi, înaintea meciului amical cu Senegal, disputat în Austria, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cea mai mare [pedeapsă] este excluderea din echipa naţională, care este un preţ mic de plătit chiar şi pentru o singură şuviţă de păr de la o iraniană. Nu va fi niciodată şters acest lucru din conştiinţa noastră. Nu mi-e frică să fiu dat afară. Ruşine că ai ucis oamenii atât de uşor şi trăiască femeile din Iran. Dacă sunt musulmani, Dumnezeu să mă facă necredincios”, a scris internaţionalul Sardar Azmoun pe Instagram.

Pentru a-şi arăta furia faţă de conducerea ţării lor, iranienii au decis, înainte de întâlnirea cu Senegal, să poarte hanorace negre,pentru a ascunde tricourile cu însemnele naţionalei, la momentul intonării imnurilor.

Scorul final a fost 1-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.