Antrenorul echipei Leipzig, Jesse Marsch, şi portarul Peter Gulacsi au fost testaţi pozitiv cu Covid-19. Ei vor lipsi la meciul de miercuri, din Liga Campionilor, cu FC Bruges.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceste două cazuri s-au produs în contextul în care toţi jucătorii şi staful tehnic sunt fie vaccinaţi, fie trecuţi prin boală.

Marsch a fost plasat în izolare. Gulacsi a fost testat pozitiv la un test rapid, dar încă aşteaptă un rezultat PCR. "Căpitanul nostru va rămâne la Leipzig”, a anunţat clubul.

Întrucât antrenorul asistent Marco Kurth a fost caz contact, nici el nu va merge la Bruges, iar pe banca tehnică va sta al doilea secund Achim Beierlorzer.

Partida FC Bruges - RB Leipzig se va disputa, miercuri, de la ora 22.00, în grupa A a Ligii Campionilor. Celălat meci al grupei este Manchester City - Paris Saint-Germain.

Înaintea acestei etape, clasamentul grupei A este următorul: 1. Manchester City - 9 puncte; 2. Paris Saint-Germain - 8 puncte; 3. FC Bruges - 4 puncte; 4. RB Leipzig - 1 punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.