Primarul Istanbulului, Ekrem Imamoglu, a anunţat, în social media, că programul transportului public în metropolă a fost prelungit pentru ca toţi cei care doresc să poată întâmpina la aeroport echipele Galatasaray şi Fenerbahce, care au refuzat să joace Supercupa la Riad, după ce autorităţile saudite au refuzat un omagiu pentru Mustafa Kemal Ataturk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am prelungit programul şi suplimentat transportul cu autobuzul şi metroul până dimineaţă pentru cetăţenii noştri care vor merge la aeroporturi pentru a-i întâmpina pe fotbaliştii de la cluburile sportive Fenerbahçe şi Galatasaray. Mustafa Kemal Atatürk şi imnul nostru naţional sunt 'linia noastră roşie'. Cu mândrie”, a notat Imamoglu pe Twitter.

“Ceea ce s-a întâmplat într-o ţară străină în legătură cu memoria spirituală a lui Mustafa Kemal Atatürk, fondatorul Republicii Turcia, a întristat profund naţiunea noastră. Cu toate acestea, cele două cluburi distinse ale noastre au luat atitudine în numele naţiunii noastre şi au făcut ce trebuia. Acest meci nu mai este o rivalitate, ci un meci naţional...”, a mai scris el.

CITEȘTE ȘI “Am aprins luminile. Am înălţat steagurile. Vă aşteptăm”. Mai multe cluburi invită Fenerbahce şi Galatasaray să joace Supercupa pe stadioanele lor

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.