Primăria Cluj-Napoca a anunţat vineri restricţiile de circulaţie din oraş şi faptul că mijloacele de transport în comun vor circula până după miezul nopţii de duminică spre luni cu ocazia meciului amical România – Spania, informează site-ul oficial al FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, între orele 18.00 şi 23.45, vor fi impuse restricţii de circulaţie pentru buna desfăşurare a acestui eveniment. Astfel, circulaţia rutieră va fi închisă pe Aleea Stadion, străzile George Coşbuc, Cardinal Iuliu Hossu (de la intersecţia cu strada Mihai Eminescu până la intersecţia cu strada George Coşbuc) şi Splaiul Independenţei (de la Podul Garibaldi până la Podul Napoca).

Compania de Transport Public va suplimenta autovehiculele duminică, de la ora 18:00, până luni ora 00:30, astfel încât clujenii să utilizeze mijloacele de transport în comun şi nu maşinile personale pentru a se deplasa la Cluj Arena.

Naţionala de fotbal a României va disputa, duminică, de la ora 21.45, pe Cluj Arena, o partidă amicală în compania campioanei europene, Spania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.