Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a salutat decizia de reluare a campionatului Germaniei, subliniind că ar trebui să fie un exemplu pentru lumea fotbalului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Germania este un exemplu pentru fotbal. Totul s-a întâmplat în urma unui dialog constructiv între sport şi politică pentru a găsi o soluţie responsabilă şi înţeleaptă. Este clar că fotbalul, cu toate emoţiile, imprevizibilitatea şi bucuriile sale, trebuie să revină în viaţa noastră. Sunt sigur că această iniţiativă va da curaj oamenilor", a afirmat Ceferin.

Joi, Christian Seifert, preşedintele Ligii Germane de Fotbal (DBL), a anunţat că Bundesliga, campionat întrerupt de pandemia de coronavirus, se va relua la 16 mai, de la ora 16.30, cu meciul Borussia Dortmund - Schalke 04, din etapa a XXVI-a.

Programul complet al etapei este următorul:

Sâmbătă, 16 mai

Borussia Dortmund - Schalke;

RB Leipzig - Freiburg;

Hoffenheim - Hertha;

Fortuna Dusseldorf - Paderborn;

Augsburg - Wolfsburg;

Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach

Duminică, 17 mai

FC Köln - Mainz;

Union Berlin - Bayern Munchen;

Luni, 18 mai

Werder Bremen - Bayer Leverkusen.

Aceasta etapă era programată iniţial la 13-15 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.