Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a vorbit, într-un interviu pentru publicaţia slovenă Ekipa, despre campionatul Angliei, unde Liverpool, lider detaşat, nu a câştigat încă titlul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Liverpool va obţine titlul, într-un fel sau altul. Nu văd cum ar putea fi lăsată echipa fără titlu. Dacă Premier League se va relua, Liverpool va fi cu siguranţă campoană. Teoretic, nu s-a terminat totul, dar ei sunt aproape de titlu", a declarat Ceferin.

El a mai spus că dacă nu se vor relua campioanetele, va trebui găsită o modalitate pentru atribuirea titlurilor de campioni. "Înţeleg că va fi trist pentru fani dacă titlul se va da pe un stadion gol sau în birourile unei ligi, dar până la urmă e important ca echipa lor să obţină trofee", a adăugat Ceferin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.