La mai bine de trei luni de la gravul accident suferit în timpul unui pelerinaj şi la o lună după ce a fost externat din spital, Sergio Rico, portarul de rezervă al echipei Paris Saint-Germain, a fost vizitat, vineri, de preşedintele clubului francez, Nasser Al-Khelaîfi. "O onoare", a scris soţia sa, Alba Silva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La 28 mai, portarul înlocuitor al lui Paris Saint-Germain a fost implicat într-un grav accident de călărie în timpul pelerinajului de la Rocío din sudul Spaniei.

Portarul în vârstă de 30 de ani a fost internat la spitalul Virgen del Rocío din Sevilla cu o rană la cap. După mai multe zile de comă, starea sa s-a îmbunătăţit încet-încet, iar Sergio Rico a părăsit în cele din urmă spitalul după 82 de zile, la mijlocul lunii august.

"Este o onoare să îl primim pe preşedinte la noi acasă. Vă mulţumim pentru vizită", a scris Alba Silva pe Instagram. Postarea a fost ilustrată cu o fotografie a cuplului şi a liderului din Qatar pozând cu tricoul cu numărul 16 al lui Sergio Rico.

 

Portarul spaniol îşi continuă convalescenţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.