Preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF), Noel Le Graet, a cerut scuze pentru "afirmaţiile nefericite" în legătură cu Zinedine Zidane, apărute duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aceste afirmaţii nefericite au creat o neînţelegere. Aş dori să-mi prezint scuzele personale pentru aceste remarci care nu reflectă absolut deloc ceea ce gândesc şi nici consideraţia mea faţă de jucătorul care a fost şi antrenorul care a devenit", a afirmat Le Graet, conform AFP.

Duminică, Noel Le Graet a afirmat că nu ar fi afectat dacă Zinedine Zidane ar prelua naţionala Braziliei, subliniind că dacă acesta l-ar fi sunat pentru a veni la echipa Franţei, în locul lui Didier Deschamps, nu i-ar fi răspuns.

„Aş fi surprins dacă ar merge acolo. Dar face ce vrea, nu mă priveşte. Nu l-am întâlnit niciodată, nu ne-am gândit niciodată să ne despărţim de Didier (...) M-ar afecta dacă el va merge acolo? Nu, deloc nu îmi pasă.. Poate merge unde vrea! Poate merge unde vrea, la un club mare, o naţională mare. A încercat Zidane să mă sune? Evident că nu, nici măcar nu aş fi răspuns", a spus Le Graet la RMC Sport, duminică seară.

 

În ultimele ore, afirmaţiile preşedintelui FFF au stârnit multe reacţii, în special din partea lui Kylian Mbappé sau a ministrului sportului Amélie Oudéa-Castéra.

Şi Real Madrid a reacţionat printr-un comunicat de presă: „Real regretă aceste declaraţii nefericite împotriva uneia dintre cele mai mari legende ale sportului. Este o lipsă de respect”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.