Federaţia de Fotbal din Thailanda (FAT) a anunţat, sâmbătă, demisia preşedintelui său Somyot Poompanmoung, la două luni după disputele violente din timpul unui meci cu Indonezia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Somyot Poompanmoung a demisionat din funcţia de preşedinte al Federaţiei de Fotbal din Thailanda (FAT) la cererea guvernului, a anunţat sâmbătă organismul.

Pe Facebook, Poompanmoung a explicat că vicepremierul thailandez Prawit Wongsuwan, care conduce Comitetul Naţional Olimpic, i-a ordonat să demisioneze în urma încăierărilor violente care au avut loc în timpul unui meci cu Indonezia. El a spus că este "pregătit" să se conformeze ordinului.

În luna mai, finala masculină a Jocurilor Asiei de Sud-Est a fost scena unor ciocniri între jucători şi antrenori ai echipelor Under-23 ale Thailandei şi Indoneziei, cu patru cartonaşe roşii împărţite. Ulterior, AFL şi-a cerut scuze şi a acordat suspendări lungi pentru doi jucători, doi oficiali şi un antrenor. Numele succesorului lui Poompanmoung nu a fost încă anunţat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.