Preşedintele Federaţiei Germane de Fotbal (DFB), Reinhard Grindel, l-a criticat, vineri, pe fostul internaţional Mesut Ozil pentru că a refuzat orice formă de comunicare cu selecţionerul Joachim Low după ce şi-a anunţat retragerea din naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Consider că nu este în regulă să refuzi orice formă de comunicare. Cred că, atunci când formulezi într-un comunicat critici atât de grave, trebuie şi să accepţi să discuţi. Low a încercat totul, prin telefon, cu mesaje şi chiar a fost la baza de pregătire a echipei Arsenal”, a spus Grindel pentru ZDF.

În iulie, Mesut Ozil şi-a anunţat retragerea din naţionala Germaniei şi a acuzat federaţia de rasism şi lipsă de respect. Low a declarat, luna trecută, că a încercat să îl contacteze pe Ozil, însă fără succes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.