Preşedintele clubului Şanliurfaspor, Emin Yetim, a fost reţinut de poliţie, miercuri seară, după ce un fotbalist s-a plâns că oficialul turc şi alţi reprezentanţi ai grupării l-au bătut în urmă cu o zi, relatează sondakika.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul Mertcan Cam, împrumutat de Trabzonspor la Şanliurfaspor, a depus plângere la poliţie, susţinând că a fost bătut de Yetim şi de alte câteva persoane. Incidentul a avut loc la antrenamentul de marţi seară.

Potrivit sondakika.com, Cam are urme ale violenţelor pe picioare şi la cap. “Sunt de două sezoane la Urfa. Mi-am cerut drepturile, nimic mai mult. Nu este o situaţie peste care să pot trece uşor. Sper că se va face dreptate. Eu sunt sportiv şi există un contract. Este dreptul meu. Îmi câştig banii prin muncă. Persoanele acelea vor da socoteală”, a afirmat Mertcan Cam.

FOTO: facebook.com
FOTO: facebook.com

Şanliurfaspor a negat, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, acuzaţiile la adresa lui Yetim. “Ştirile apărute în presă şi pe reţelele de socializare, conform cărora jucătorul nostru Mertcan Cam a fost bătut de preşedintele clubului şi că jucătorului i s-a luat telefonul sunt false”, se arată pe site-ul clului turc, menţionându-se că fotbalistul a fost bătut, însă de persoane necunoscute.

Gruparea i-a îndemnat pe fani, pe Twitter, să fie alături de preşedintele Yetim, astfel că numeroşi suporteri s-au strâns în faţa sediului poliţiei, în care se află preşedintele grupării.

Şanliurfaspor evoluează în liga a treia din Turcia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.