Preşedintele clubului Napoli, Aurelio De Laurentiis, a declarat marţi că doreşte ca Supercupa Italiei să se dispute în Italia şi nu în Arabia Saudită, ca urmare a izbucnirii războiului din Israel.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Supercupa Italiei este prevăzută în perioada 21-25 ianarie 2024.

"Aţi văzut ce se întâmplă în Israel? Ar putea exista o blocadă aeriană deasupra acestor regiuni", a explicat De Laurentiis, citat de agenţia italiană de presă ANSA, la o masă rotundă organizată de o universitate din Roma. "Cum poţi să te gândeşti să pui 120 de jucători, care valorează cât valorează, într-un avion? Totul pentru a câştiga câteva milioane în plus? Hai să o facem pe Stadio Olimpico", a sugerat el, înainte de a insista: "Nu este vorba că vreau să boicotez. Am cerut doar să ne gândim la asta", a afirmat el, conform lequipe.fr.

Campioana Italiei, Napoli, este una dintre cele patru echipe care vor disputa Supercupa în statul din Golf, alături de Lazio, Inter Milano şi Fiorentina.

Înainte de acest sezon, competiţia opunea campioana Italiei şi câştigătoarea Cupei. Noul format va reuni primele două echipe din Serie A cu cele două finaliste ale Cupei Italiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.