Preşedintele clubului Chindia Târgovişte, Marius Ghergu, a demisionat, a anunţat, luni seară, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În această seară am convocat o întâlnire a Adunării Generale a Asociaţilor a A.F.C. Chindia Târgovişte. Aşa după cum am anunţat că voi face, am propus acţionarilor o discuţie sinceră despre nevoia unui management care să asigure promovarea în SuperLiga României.
Având în vedere că Marcel Gherghu şi-a anunţat demisia după şedinţa AGA, alături de ceilalţi asociaţi, voi demara discuţiile necesare pentru aducerea unui nou preşedinte al carui obiectiv primordial este constructia unui staff şi a unei echipe care, în sezonul competiţional 2024-2025, să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc. Dâmboviţa merită o echipa pe prima scenă şi azi am pornit acest efort colectiv de reconstrucţie a speranţei", a scris Ştefan pe Facebook.
 
Acesta a precizat că că atât Consiliul Judeţean Dâmboviţa, cât şi Primăria Târgovişte vor fi alături de Chindia Târgovişte, astfel încât echipa să revină în prima ligă a fotbalului naţional.

Echipa Chindia Târgovişte a retrogradat la finalul sezonului, după ce remizat cu FC Volutari, scor 2-2, în ultima etapă a play-out-ului din Superligă.

 



 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.