Preşedintele brazilian Luiz Inacio Lula da Silva va merge, marţi dimineaţă, în oraşul Santos, pentru a aduce un ultim omagiu legendarului fotbalist Pelé, care a murit joi la vârsta de 82 de ani, a anunţat preşedinţia de la Brasilia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lula, care a depus jurământul de preşedinte duminică, va face astfel prima călătorie din mandatul său în afara Brasiliei, pentru a-i aduce „un omagiu lui Pelé”, al cărui sicriu este expus pe stadionul Santos, „şi în solidaritate cu familia sa, marţi, la ora 09.00 dimineaţa.”, a anunţat preşedinţia.

Lula şi Prima Doamnă Janja a trimis, luni, o coroană de flori la sicriul cu trupul neîinsufleţit al lui Pele, pe care scria: "Omagiul nostru sincer marelui brazilian, regele nostru Pelé. Preşedintele Lula şi Janja Lula da Silva”.

Pele va fi înmormântat marţi, la ora 15.00, ora României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.