Preşedintele Argentinei, Alberto Fernandez, a redistribuit un mesaj de pe Twitter al omologului său francez Emmanuel Macron, în care acesta felicită Albiceleste pentru victoria de a Cupa Mondială. Fernandez spune că jucătorii Franţei le-au făcut meciul greu argentinienilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dragă prietene, Emmanuel Macron. Ne-aţi făcut meciul greu, dar cea mai bună echipă a câştigat. Este o bucurie imensă în Argentina şi în toată America Latină. Suntem fericiţi şi entuziasmaţi de acest minunat triumf. Trăiască fotbalul şi prietenia dintre popoare", a scris Fernandez.

 

Fernandez a discutat la telefon şi cu Vladimir Putin, preşedintele rus transmitându-i felicitări, în timp ce preşedintele argentinian a subliniat că societatea are nevoie de unitate şi pace.

 

Alte mesaje de felicitare i-au fost transmise de preşedintele Boliviei, Evo Morales, Narendra Modi, premierul Indiei, sau preşedintele Brazilei, Inacio Lula da Silva.

Preşedintele Argentinei nu s-a deplasat la Doha pentru finală, din motive de superstiţie, el preferând să urmească finala, la fel ca toate meciurile Albicelete de la CM, acasă, alături de familie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.