Formaţia Liverpool a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Bournemouth, într-un meci din etapa a XVI-a a campionatului Angliei, în care Mohamed Salah a înscris de trei ori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salah a înscris în minutele 25, 48 şi 77. Celălalt gol a fost marcat de Cook (Bournemouth), în minutul 67, în propria poartă.

Liverpool rămâne neînvinsă în actuala ediţie de campionat şi este acum lider în clasament, cu 42 de puncte (13 victorii, trei remize). Pe locul doi se află Manchester City, cu 41 de puncte (13 victorii, două remize). Însă City încă nu a jucat în etapa a XVI-a.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Partidele Arsenal – Huddersfield Town, Burnley – Brighton, Cardiff City – Southampton, Manchester United – Fulham, West Ham – Crystal Palace, Chelsea – Manchester City şi Leicester City – Tottenham Hotspur au loc tot sâmbătă, partida Newcastle United – Wolverhampton este programată duminică, iar confruntarea Everton – Watford se va disputa luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.