Echipa engleză FC Liverpool a întrecut marţi seara, în deplasare, scor 2-0, echipa Burnley, în etapa a 19-a din Premier League. „Cormoranii” sunt lideri în campionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Turf Moor, Burnley nu a fost capabilă să fie o adversară de calibru pentru trupa lui Jurgen Klopp. Liverpool a deschis scorul din minutul 5, prin Darwin Nunez. În minutul 26 oaspeţii au avut un gol anulat, pentru o poziţie de ofsaid la Nunez, iar în minutul 55 Liverpool a bifat al doilea gol anulat – cel al lui Harvey Elliott – pentru un ofsaid al lui Salah. Gazdele i-au dat puţine emoţii pe final lui Klopp, dar Diogo Jota a rezolvat soarta meciului cu un gol marcat în minutul 90.

Liverpool s-a impus cu 2-0 şi, cel puţin până joi, la meciul lui Arsena cu West Ham, este lider în Premier League, cu 42 de puncte. Arsenal este pe locul secund, cu 40 de puncte şi un meci mai puţin jucat. Cu 11 puncte, Burnley ocupă penultima poziţie în clasament, a 19-a.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.