Managerul grupării Manchester United, Erik ten Hag, a declarat că nu ştie dacă Jadon Sancho va juca din nou pentru clubul englez, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul în vârstă de 23 de ani se antrenează separat de prima echipă, după ce a susţinut că a fost făcut „ţap ispăşitor” şi a fost exclus din lot pentru meciul cu Arsenal din 3 septembrie.

Ten Hag a spus la acea vreme că a fost exclus deoarece nu era mulţumit de felul în care acesta se antrena.

Întrebat dacă ar putea juca din nou pentru club, Ten Hag a spus: „Nu ştiu”.

Comentariul lui Sancho a fost făcut într-o postare pe social media pe care a şters-o ulterior.

„Avem un meci mare [acasă la Brighton], intrăm într-un nou bloc de jocuri, multe jocuri într-un program condensat. Mă concentrez pe asta. Sancho nu este disponibil, aşa că în acest moment, nu este important, pentru că nu poate contribui. Nu mă gândesc la asta [postarea lui Sancho pe social media] şi nu vorbesc despre asta, pentru că trebuie să câştig un joc. Totul este despre asta. Trebuie să-i ghidez pe jucătorii care sunt disponibili, trebuie să-i pregătesc, despre asta e vorba. Mă concentrez doar pe jucătorii care sunt disponibili", a spus Ten Hag.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.