Echipa engleză FC Liverpool a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 1-1, cu echipa campioană a Angliei şi a Europei, Manchester City, în etapa a 28-a din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Ettihad, gazdele au deschis scorul în minutul 23, prin John Stones, din centrarea lui Kevin De Bruyne, iar la pauză City a intrat cu avantaj. „Cormoranii” au egalat în minutul 50 dintr-un penalti acordat după un fault asupra lui Darwin Nunez. Alexis Mac Allister a transformat şi a adus egalarea pe tabela de marcaj.  Klopp a forţat victoria, l-a trimis în teren şi pe Salah, dar la atacantul egiptean s-a văzut lipsa jocurilor din ultima vreme.

Liverpool a dominat repriza secundă însă Jeremy Doku a trimis în bară, în minutul 89, ratând victoria pentru trupa lui Guardiola.

S-a terminat 1-1 şi în clasamentul Premier League conduce Arsenal, cu 64 de puncte (golaveraj +46), urmată de FC Liverpool – cu 64 de puncte (golaveraj +39) şi de Manchester City, cu 63 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.