Echipa engleză Brighton a învins miercuri, pe teren propriu, scor 1-0, pe Crystal Palace, într-o restanţă din etapa a opta din Premier League. Într-o altă partidă restantă, dar din etapa a şaptea, Brentford s-a impus miercuri, în deplasare, în faţa formaţiei Southampton, scor 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe Amex Stadium, din Brighton, echipa locală a înscris destul de repede, prin Solly March, în minutul 15, acesta fructificând o pasă excelentă a lui Kaoru Mitoma. Până la final Crystal Palace nu a putut să egaleze şi Brighton s-a impus cu 1-0. Partida a contat pentru etapa a 8-a din Premier League.

Cu această victorie Brighton a urcat pe locul al şaptelea în clasament, cu 42 de puncte.

Brentford a învins la Southampton cu 2-0 prin reuşitele lui Ivan Toney, din minutul 32, şi a lui Yoane Wissa, din pasa lui Toney, în minutul 90+7. Brentford se află pe locul opt, cu 41 de puncte. Meciul s-a jucat în contul etapei a 7-a din Premier League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.