Atacantul echipei Manchester United, Marcus Rashford, nu va evolua în meciurile pe care naţionala Angliei le va susţine împotriva Italiei şi Ucrainei, în preliminariile Euro-2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rashford a fost lovit, duminică, în minutul 50 al meciului din sferturile de finală ale Cupei Angliei susţinut de Manchester United cu Fulham, a anunţat clubul englez, fără a preciza natura exactă a accidentării sale.

Echipa naţională a Angliei va avea alte două absenţe: mijlocaşul Mason Mount (Chelsea) şi ale portarul Nick Pope (Newcastle), ultimul fiind singurul dintre aceşti trei absenţi pe care antrenorul Gareth Southgate l-a înlocuit prin chemarea lui Fraser Forster, sosit vara trecută la Tottenham.

În grupa C de calificare la Euro-2024, Anglia urmează să înfrunte Italia joi la Napoli, înainte de a primi Ucraina duminică, pe Wembley.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.