Fotbalistul portughez Pepe, component al echipei Beşiktaş, le-a dăruit angajaţilor clubului din Istanbul o mare parte din suma de 56.000 de euro reprezentând primele pentru punctele obţinute, prevăzute în contract, informează cotidianul Vatan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pepe este legitimat la Beşiktaş din iulie 2017, când a semnat un contract de 9,5 milioane de euro, valabil două sezoane. În plus faţă de suma fixă, Pepe primeşte 4.000 de euro pentru fiecare punct.

În acest sezon, ca urmare a rezultatelor obţinute în toate competiţiile în meciurile în care a jucat, Pepe a obţinut prime de 56.000 de euro (420.000 de lire turceşti). El le-a împărţit o mare parte din această sumă, dând plicuri în care se aflau câte 15.000 de lire sau 10.000 de lire, magazinerilor, personalului medical, angajaţilor de la cantină şi personalului de pază de la Beşiktaş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.