Portarul spaniol Kepa Arrizabalaga (28 de ani) a fost împrumutat, luni, la Real Madrid, până la finalul sezonului pentru a suplini absenţa lui Thibaut Courtois.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spaniolul Kepa Arrizabalaga, care a ajuns la Chelsea în vara lui 2018 pentru o sumă record de 80 de milioane de euro pentru un portar, va juca pentru Madrid în sezonul 2023-2024.

Sosirea sa a fost determinată de accidentarea gravă suferită de Thibaut Courtois, care şi-a rupt recent ligamentele încrucişate de la genunchiul stâng. În pofida "încrederii totale" a lui Carlo Ancelotti în Andriy Lunin, care a fost titular sâmbătă în meciul cu Athletic Bilbao (0-2), Kepa este pe cale să devină portarul numărul unu al lui Real Madrid în acest sezon.

Mult timp împiedicat de concurenţa lui Edouard Mendy, de la Chelsea, portarul basc de 28 de ani a revenit treptat în echipa de start a celor de la Blues.

Kepa a jucat 29 de meciuri în Premier League în sezonul trecut, precum şi 6 în Liga Campionilor. Internaţional spaniol (13 selecţii), el a câştigat, de asemenea, Liga Naţiunilor cu La Roja în iunie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.