FC Dinamo a anunţat, vineri, că l-a achiziţionat pe portarul Sean McDermott, în vârstă de 25 de ani, internaţional al Irlandei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

McDermott a făcut, cu echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală, şi se va alătura lotului în cantonamentul programat în Turcia până în 25 ianuarie.

Născut la 30 mai 1993 în Norvegia, la Kristiansand, Sean McDermott are dublă cetăţenie, irlandeză şi norvegiană. El a evoluat pentru echipele naţionale U17, U19 şi U21 ale Irlandei şi a fost convocat, anul trecut, la prima reprezentativă.

Format la juniorii lui Arsenal Londra, Sean McDermott a fost împrumutat la Leeds United, apoi a făcut pasul, la 19 ani, în campionatul Norvegiei şi a evoluat în cariera de profesionist pentru Sandnes, Start, Ullensaker şi Kristiansund.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.