Portarul Brad Guzan (Atlanta United) a fost intervievat, miercuri, de comentatorii ESPN, în timpul meciului dintre selecţionata All-Stars din MLS şi echipa Juventus Torino, disputat la Atlanta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guzan a răspuns la întrebări pe teren, în primele 20 de minute, folosind un microfon şi o cască. El a primit însă gol în minutul 21 şi imediat după ce a primit golul a renunţat la cască.

Juventus a câştigat All Star Game, scor 6-4, după loviturile de departajare. Echipa All-Stars a înscris în prima repriză prin Martinez ’26, iar Juventus prin Favilli ’21.

La loviturile de departajare, pentru Juventus au înscris Fagioli, Beltrame, Kastanos, Fernandes şi De Sciglio, iar pentru All-Stars Zusi, Yotun şi Valeri.

MLS a organizat primele ediţii ale All Star Game, începând din 1996, în sistem clasic, Est contra Vest, însă ulterior a adoptat alte variante, iar din 2005 All Star Game a fost MLS All Stars contra unei echipe de club din Europa (Fulham, Chelsea, West Ham, Everton, Manchester United, AS Roma, Bayern Munchen, Tottenham, Arsenal Londra, Real Madrid şi Juventus).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.