Două meciuri în două zile. Acesta este programul nebun care îl aşteaptă pe André Onana, portarul internaţional camerunez al formaţiei Manchester United.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manchester United a ajuns la un acord cu echipa sa naţională pentru a-i permite să joace în meciul din Premier League împotriva lui Tottenham, pe 14 ianuarie.

Apoi se va alătura Camerunului pentru primul meci al Leilor Neîmblânziţi din cadrul Cupei Africii pe Naţiuni 2024, împotriva Guineei. Meciul va avea loc la 15 ianuarie.

Transferat la Manchester United de la Inter Milano în vara anului trecut, André Onana nu mai apăra la acea vreme culorile Camerunului. În conflict cu antrenorul său, portarul Diavolilor Roşii şi-a anunţat retragerea internaţională în decembrie 2022. Situaţia s-a schimbat între timp, André Onana anunţându-şi revenirea la echipa naţională în septembrie 2023. Camerun a acceptat, prin urmare, să-l lase pe portar la dispoziţia clubului său până în ultimul moment, în timp ce Manchester United a respectat decizia sa de a reveni la echipa naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.