Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat miercuri că şi-ar fi dorit o altfel de campanie pentru alegerile la şefia FRF, bazată pe proiectele candidaţilor şi mai puţin pe atacuri. El consideră că Ionuţ Lupescu înţelege mai bine fenomenul fotablistic decât actualul preşedinte, Răzvan Burleanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu îmi imaginam o altfel de campanie, bazată pe proiecte. L-am auzit pe preşedintele Burleanu care spunea că se bucură de prezenţa lui Ionuţ Lupescu în această competiţie, că poate să discute pe proiecte. Dar am văzut tot felul de altfel de discuţii, mai puţin legate de proiecte. Este o campanie care mie nu îmi place. Aş fi vrut să văd ce îşi propune fiecare dintre candidaţi, nu numai cei doi, ci şi Marcel Puşcaş, care este un candidat extrem de important. Ar fi frumos ca în ultima lună să vedem şi discuţii pe proiectele propuse de cei intraţi în competiţie. Pentru că oamenii asta ar trebui să voteze, un proiect care să le arate o perspectivă a fotbalului românesc. Viziunea celui care candidează, eu asta aşteptam”, a declarat Popescu.

Fost candidat la alegerile din 2014, Popescu spune că fotbalul ar intra în normalitate dacă Ionuţ Lupescu ar câştiga alegerile pentru preşedinţia FRF: „Ionuţ a stat şase ani în federaţie, şase ani la UEFA, este un om respectat în fotbalul internaţional. Este un om care înţelege fenomenul mult mai bine decât îl înţelege actualul preşedinte. Eu mi-aş dori din suflet să reuşească să câştige această bătălie, pentru că fotbalul ar intra într-o oarecare normalitate”.

La alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.