Naţionala feminină de polo a României a obţinut, vineri, la turneul de la Bucureşti, a doua victorie din preliminariile Campionatului European, cu Slovacia. La masculin, tricolorii au debutat şi ei cu o victorie în turneul preliminar din Malta, în compania Lituaniei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În grupa A preliminară de la Bucureşti, componentele naţionalei României au învins Slovacia, scor 9-8, pe reprize 1-2, 2-0, 4-2, 2-4.

Este a doua victorie a tricolorelor, după debutul cu Irlanda, scor 15-4.

Tot vineri, în grupa A s-au mai jucat partidele dintre Slovacia - Germania 4-12,  Irlanda - Ucraina 8-8 şi Germania - Ucraina 15-6.

Sâmbătă, România va juca în compania Ucrainei, iar duminică va întâlni Germania.

Este pentru prima dată când România organizează un turneu continental de asemenea calibru.

La masculin, tot vineri şi în aceeaşi fază preliminară a Campionatului European din 2022, România s-a impus în faţa Lituaniei, cu scorul de 14-1, pe reprize 1-0, 5-0, 4-1, 4-0.

Sâmbătă, România va juca în compania Irlandei, iar duminică va evolua cu naţionala Maltei.

Primele două clasate în fiecare grupă preliminară se vor califica la Campionatul European, care va avea loc la Split (Croaţia), între 27 august şi 10 septembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.